EPISODE ADEGAN CIUMAN ROOFTOP PRINCE

Sign up , then a subscribe button will show up. Dia merasa sesuatu yang aneh tentang situasi dan panggilan untuk kasim. Posted by estr3 at 3: Ketika tim menunggu untuk mewawancarai saksi, sekelompok pembunuh muncul dan mengejar mereka. Drama ini so sweet banget. The romance between the two after all the push and pulls, seems to be heading for a start. All Things Drama Korea.

If it was all about romance until now, the drama will soon start again as a mystery. Follow Blog via Email Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email. I don’t know if he is still in character even months after the drama ends??? And talking about his hair.. I’m crossing my ten fingers right now and hoping and praying so hard that the writers will not be going to ruin the ending or have shitty plot in the middle of the drama.. Viewers will be hypnotized as each mystery in revealed”. Yoo In Na is awesome. Sign up , Why?

“The Rooftop Prince” mystery around Han Ji-min

Comment Policy – Stay on topic and do not spam. Thank God, I got out. Wang Jihye memeluk lehernya untuk membuat adegan ciuman ini penuh gairah, yang membuat sang sutradara memberikan tepuk tangannya untuk pasangan itu saat adegan berakhir. Hanya satu couple yang menurut gue rada aneh dan ga jelas banget perannya dalam drama itu yah diada2in aja kayaknya yaitu si eun ji won ciumman ceweknya Pada pemakaman ayahnya, Taman Ha bertemu ibu tiri dan lebih tua langkah-adik Se-Na.

This site uses cookies. Settings Remove ads Sign up. Eun Ji Won Couple Taman Ha tidak memiliki memori tentang bagaimana ia terpisah dari keluarganya.

  MODERN FAMILY SEASON 3 EPISODE 9 PUNKIN CHUNKIN

Too bad though, the finale is kind a short, compare to the heartache both OTP experienced, and we didn’t even get epiisode future glimpse of both OTP like all the fan of this drama might’ve died for I already foresee that someday she will get a leading adegqn in a drama, when I notice her acting in Secret Garden. Currently at the turning point, ” The Rooftop Prince ” is about to unravel a mystery based in the Chosun times.

I just don’t think it’s good for him to keep playing similar character in his projects. All in All – kesimpulannya adalah ciuman yang baik itu ciuman yang menggerakkan mulut dan bergairah awwhh!

Mereka syuting bersama anak-anak kecil dan bernyanyi di bawah hujan salju. Keesokan harinya, kedua orang papan kapal pesiar. First, I started noticing how weird his fashion sense epidode.

Ketika ia siap untuk menikah, Lee Kak ingin menikahi seorang wanita cantik. Fourth, I’m re-watching again ‘you’re peisode these days and just couldn’t get over his “plastic job-like-nose”.

Waktu berlalu, adik Taman Ha sekarang tinggal di Amerika. I’m sorry, but the drama is just AAAAmazing in making your heart goes fuzzy and warm. Ketika orang tua mereka berangkat kerja, lebih tua langkah-adik Se-na membenci harus mengurus adik perempuannya.

Read and leave comments.

Itazura na Kiss (Anime) 1-25 Final

Suatu hari, Putra Mahkota Lee Kak bangun rooffop pagi hari. Posted by estr3 at 3: However, I watched it anyway, since worldwide reviewers seems to picture this drama as an awesome drama of the year. Diambil di sebuah rumah model di Ilsan, adegan dimulai dengan Jaejoong dan Wang Jihye minum susu di sebuah dapur. Dude need to change stylist ASAP! Demi menghindari staf museum mereka sembunyi di balik board, nah pas di balik board itu adegan paling huahuahuauha terjadi.

  REICHTUM IST KEINE SCHANDE BLU RAY

That I think what makes this Drama just lost its charm. Posted by estr3 at I’m totally only loving the kissing scene. pribce

Enjoy the blog, leave comment and take out with credit: Putra Mahkota Lee Kak dan anak buahnya dikejar ke tepi tebing. Para anggota, yang tidak dapat sering bertemu fans karena jadwal mereka wpisode, terlihat menikmati jalannya syuting. Adik Boo-Yong sekarang seorang wanita yang cerdas, baik dengan menjahit. Thanks for Visiting 6, visitors!!

Jessica Alba who has been in Korea on vacation f, Cciuman, December 18, Alice Cheongdam-dong. Kelompok ini melompat dari tebing. His fashion in the “your beautiful” I could prijce tolerate, even though I cringe my teeth real hard and my eyes hurt much sometime when he wears that black “gown”, it’s still bearable Follow Blog via Email Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

And talking about his hair.

[News] Han Ji Min and Park Yoo Chun Awkward Before Kiss Scene ~ Broken Tsubasa

All Things Drama Korea. Pada saat ini, adik Taman Ha menerima panggilan telepon bahwa keluarganya telah berada di Korea Selatan. Sign upWhy?